(Poistunut julkaisusta)

Pienkonekorjaaja, Vantaa
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2020
Hakusessa nyt pienkonekorjaaja Vantaalle! Voit olla juuri etsimämme henkilö, jos omaat aikaisempaa kokemusta rakennustyömaan työkalujen korjauksista sekä huolloista.

Tässä tehtävässä tarjolla on päivätyö asiakasyrityksessä, joka toimii rakennusteollisuuden työkalujen parissa. Tässä työnkuvassa työskentelet rakennustyökalujen korjaus- sekä huoltotehtävissä. Vastaat omalta osalta eri valmistajien laitteiden sähköisistä ja mekaanisista huolloista ja joissain tilanteissa myös yhteydenpidosta asiakkaaseen huollon osalta. Toimit osana korjaustiimiä, mutta kykenet myös hyvin itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.

Tehtävä edellyttää aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä ammatillista koulutusta (sähkötekninen osaaminen). Tärkeää tehtävässä menestymisen kannalta on halu kehittyä työssä sekä reipas asenne työtä kohtaan!

Jos sinulta löytyy kokemusta pienkoneiden korjauksista sekä huolloista, haethan pikaisesti HR-Yhtiöiden kotisivujen kautta tehtävään. Me toimimme nopeasti- toimi sinäkin!

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Pajunen, ari.pajunen@hryhtiot.fi.

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Seuraathan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa @hryhtiotsuomi.

Avainsanat: pienkonekorjaaja, huoltotyö, korjaustyö, rakennustyömaa työkalut.