(Poistunut julkaisusta)

Pienkonekorjaaja! (Vantaa, Koivuhaka)
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme pienkonekoraajaa sähkötyökalujen huoltoon Vantaalle!

Pääasiallisena työnkuvana on sähkötyökalujen huolto- ja korjaustyöt. Töitä tehdään pienessä ja mukavassa tiimissä. Hakemamme henkilö omaa soveltuvaa kokemusta sekä aitoa kiinnostusta tekniikkaa kohtaan. Olet joustava, näppärä sekä omaat kovan työmotivaation. Jos ratkot mielelläsi ongelmia ja olet ehdoton joukkuepelaaja, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Toivomme hakijoilta soveltuvaa koulutusta, kuten sähköasentajan tai mekaanikon tutkintoa. Toivomme myös aiempaa kokemusta korjaus- ja/tai huoltotöistä. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Tarjoamme alkuun määräaikaisen työsuhteen syyskuun 2018 loppuun asti, jonka jälkeen katsotaan mahdollinen jatko. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtä tehdään asiakkaan tiloissa Vantaalla. Työ on kokoaikainen päivätyö, 8-16. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka " Pienkonekorjaaja! (Vantaa, Koivuhaka)!". Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 HR-koordinaattori Paavo Saari p.040 307 5111 tai paavo.saari@vmp.fi
Kesto
3-4 kk
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 29.06.2018 mennessä.