(Poistunut julkaisusta)

Pienkonekorjaaja, Nokia
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme asiakasyrityksellemme Nokialle pienkonekorjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. 


Työ pitää sisällään erilaisia huoltotehtäviä sekä uusien käyttöönotettavien laitteiden kokoonpanoa / käyttöönottoa. 


Työ alkaa ns. tarvittaessa töihin kutsuttavana työnä ja työt alkavat heti. Työ muuttuu täysipäiväiseksi elokuun puolivälistä ja kestää arviolta noin joulukuulle 2019. 


Tehtävässä menestyminen edellyttää alalle suuntautuvaa koulutusta, työkokemusta tai harrastuneisuutta. Paineilmatyökalujen käyttökokemus on välttämättömyys. Työpaikan sijainnista johtuen oma auto on välttämättömyys.


Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat tosiaan heti oikean henkilön löydyttyä, joten kannattaa hakea tehtävää mahdollisimman pikaisesti. 


Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.
 
 Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.