Pienkonekorjaaja Lahteen
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Hämeen Rakennuskone Oy, HRK-konevuokraamot on 1975 perustettu suomalainen perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme työkohteeseen teknisesti korkeatasoiset, turvalliset ja kuhunkin työhön parhaiten soveltuvat laitteet.

Tutustu meihin sivuillamme hrk.fi

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme Lahden toimipisteeseen pienkonekorjaajaa. Työ pitää sisällään erilaisten rakennuksilla käytettävien työkoneiden toimivuuden testaamista/ tarkistamista, laitteiden pesua, huoltotöitä ja järjestyksestä huolehtimista (tavarat/ laitteet oikeilla paikoilla).

Työssä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta asentajan/ korjaajan työstä, reipasta asennetta, perushyvää fyysistä kuntoa ja mielellään tuntemusta rakennuksilla käytettävistä työkoneista.

Tehtäviin annetaan kattava perehdytys, joten aiempi kokemus täysin vastaavista tehtävistä ei ole ehdotonta. Tärkeintä on reipas tekemisen meininki ja kiinnostus teknisiä laitteita kohtaan.

Työtä tehdään ma - pe päivävuorossa.

Tarjoilla on vakituinen työ kasvavassa yrityksessä, mukavat työkaverit, monipuolinen ja haasteellinen työnkuva sekä kilpailukykyinen palkkaus.

Rekrytoinnin hoitaa kokonaisuudessaan Smile Henkilöstöpalvelut, ei siis suoria yhteydenottoja HRK:lle.Täytä pikaisesti hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi
Lisätiedot: Smile Henkilöstöpalvelut yhteyspäällikkö/ Toni Dahlman: toni.dahlman@smilepalvelut.fi 


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1215597
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.1.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti