(Poistunut julkaisusta)

Pienkonekorjaaja Konetoimille
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Konetoimi on yli 35 vuotta pienkonealalla toiminut yritys, joten ammattitaidostamme voit olla vakuuttunut. Olemme yksi Suomen johtavista varaosien ja tarvikkeiden tukkuliiikkeistä. Tuotteillamme on jälleenmyyjiä ympäri Suomea.

Haemme Konetoimi Oylle Turkuun pienkonekorjaajaa. Työtehtäviin kuuluu uusien laitteiden kokoamista ja korjaamista. Töitä tehdään päivävuorossa ma-pe. Koottavat ja huollettavat tuotteet koostuvat mm. ruohonleikkureista, moottorisahoista + muut pienkoneet.

Odotamme hakijoilta alan koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Voit olla kokenut konkari tai vasta koulusta valmistunut osaaja. Tärkeintä tässä tehtävässä on pitkäjänteisyys, huolellisuus, tarkkuus ja kyky oppia uutta.

Eezy hoitaa rekrytoinnin ja valittava henkilö työllistyy ensin meidän kauttamme. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos mielenkiinto heräsi niin hakemus jo tänään ja kutsumme sinut haastatteluun.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi