(Poistunut julkaisusta)

Pienkoneiden palautustarkastaja, Ramirent
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

RAMIRENT on johtava konevuokrauskonserni, joka yhdistää parhaat koneet, palvelut ja osaamisen vuokrausratkaisuiksi, jotka yksinkertaistavat asiakkaiden liiketoimintaa. Ramirent palvelee laajaa asiakaskuntaa, kuten rakentamista, teollisuutta, palvelusektoria, julkista sektoria ja kotitalouksia. Vuonna 2017 Ramirent-konsernin liikevaihto oli 724 miljoonaa euroa. Konsernilla on 2 820 työntekijää 293 toimipaikassa yhteensä kymmenessä maassa Euroopassa. Ramirent on listattu NASDAQ Helsingissä (RMR1V).

 

Ramirent – Konevuokraamo palveluksessasi www.ramirent.fi

 

Haemme nyt heidän osaavaan ja monipuoliseen joukkoonsa RAKENNUS- JA PIENKONEIDEN PALAUTUSTARKASTAJAA. Työ on alkuun 6kk:n määräaikaisuus, mutta hyvälle tekijälle mahdollisuus pitempäänkin työsuhteeseen on olemassa.

 

Toivomme sinulta teknisen alan koulutusta (esim. sähkö/autoalan perustutkinto) sekä kokemusta erilaisten pienkoneiden ja laitteiden kanssa toimimisesta. Tuntemus hydrauliikasta erottaa sinut muista hakijoista, mutta tehtävässä menestyy tekevällä työotteella, oma-aloitteisuudella ja sopeutumalla vaihteleviin tilanteisiin. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

 

Tehtävässä vastaat vuokrakaluston vastaanottotarkastuksista sekä asiakaspalvelusta, mutta toimintakykysi ei lopu, jos eteen sattuukin tulemaan pieniä huolto- ja puhdistustöitä. Teet työtäsi asiakaspalveluasenteella ratkaisukeskeisesti ja laatu edellä, sillä asiakkaamme on enemmän kuin koneidensa summa.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ammattilaisten joukossa alan johtavassa yrityksessä sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Tehtävään tarjotaan kattava perehdytys.

 

Jos haluat päästä osaksi tätä hienoa työyhteisöä ja asenteesi on positiivista tekemisen sykettä täynnä, jätä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi viimeistään 17.06.2019 sivujemme www.adecco.fi kautta. Käsittelemme hakemukisia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen (lomalla 07.06.2019-14.06.2019), sanna.raisanen@adecco.fi, p. 040 649 3121. Onnea hakuun!