(Poistunut julkaisusta)

Pienkoneasentaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2020

Vääksyn Konepiste on Päijät-Hämeen ja yksi Suomen johtavista konetaloista. Yritys myy veneitä ja koneita sekä niihin tarvikkeita, ja vastaa myöskin kyseisten laitteiden huolloista ja korjauksista. Vääksyn Konepiste on toiminut liki 30 vuotta tunnetuimpien ja arvostetuimpien alan merkkien parissa.

Pidätkö vauhdista ja vaarallisista tilanteista? Saako hevosvoimat sydämesi sykkimään? Oletko esimerkiksi moottorikelkkailusta tai veneilystä innostunut harrastaja? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä yhdistää intohimosi ja työsi, Vääksyn Konepiste Oy etsii nimittäin tiimiinsä vahvistusta osaavasta huoltokorjaajasta.

Sinulla on kiinnostuksen kohteena erilaiset ajoneuvot ja haluat kehittyä niiden parissa entistä vahvemmaksi ammattilaiseksi. Sinulta eivät työkalut putoa näpeistä helpolla ja sinulta kiristyy itsevarmoin ottein hankalimmatkin ruuvit. Sinulla on oma-aloitteinen ja innostunut asenne työntekoa kohtaan, ja itsenäinenkin työskentely sujuu ongelmitta. Sinulle kuitenkin tärkeää on rento ja hyvä työporukka, ja myös tiimityöskentely sujuu kuin rasvattu.

Sinulla ei tarvitse olla alan koulutusta, mutta sinulle on kertynyt vankkaa työkokemusta erilaisista huolto- tai korjaustöistä koneiden (esim. autot, mopot) parissa. Sinun työpäiväsi täyttyvät muun muassa veneiden, mönkijöiden, vesijettien ja moottorikelkkojen asennuksista, lisävarusteasennuksista sekä erilaisista huolto- ja korjaustöistä. Päivät ovat siis vaihtelevia ja pääset työskentelemään monipuolisesti eri koneiden kanssa. 

Sinun työsi sijoittuu arkipäiville päivävuoroon. Sinulle tehdään alkuun määräaikainen työsopimus, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakinaistua Vääksyn Konepiste Oy:n kirjoille. Sinun on mahdollista aloittaa työt nopealla aikataululla. Työpisteesi voi olla Vääksy tai Lahti. Palkkaus määrittyy kokemuksen mukaan.

Jos sormesi alkoivat syyhyämään ilmoitusta lukiessa, etkä malttaisi odottaa korjaushommiin pääsemistä, niin laita hakemusta tulemaan verkkosivujemme kautta. Haastattelemme jo hakuaikana sopivia hakijoita, ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja sinulle antaa Amikon Saara, p. 050 4767404, saara.hasa@amiko.fi.