(Poistunut julkaisusta)

Pienkoneasentaja
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme pirkanmaalaiselle asiakasyrityksellemme pienkonehuoltajaa kokopäiväiseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen.
Työsuhde on alkuun henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta tietyn määräajan jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme omille palkkalistoille.

Toivomme hakijoilta useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Sen lisäksi työhön soveltuva koulutus on plussaa.

Etsimme työntekijää, joka on tehnyt monipuolisia huoltotehtäviä pienkoneiden parissa, eli pystyt tarvittaessa hyvin nopeasti työskentelemään itsenäisesti.
Mitä useamman erilaisen koneen kanssa olet tehnyt hommia, niin sen parempi. Monipuolinen työ- ja huoltotausta sekä osaaminen koneiden parissa on eduksi.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.