(Poistunut julkaisusta)

Pienkoneasentaja - Tampere
Piketa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2019
Piketa on kodinkoneiden jälkimarkkinointiin sekä huoltoihin erikoistunut yritys Tampereen ydinkeskustassa. Varaosien myynnin ja huoltotapahtumat suoritetaan yhdessä yli 100 sopimushuoltoliikkeen kanssa. Piketa huoltaa useita kodinkonemerkkejä takuuaikana ja sen ulkopuolella. www.piketa.fi

Etsimme asiakasyrityksellemme Piketalle pienkoneasentajaa vastaamaan huoltoon tulevien pienkodinkoneiden korjauksesta. Työpaikka sijaitsee Tampereen keskustassa ja työaika on arkisin 9-17 välillä. Työsuhde on kokoaikainen ja solmitaan suoraan Piketan kanssa. 

Tehtävän kuvaus

Tehtävässä tulet vastaamaan pääosin pienkonekorjauksesta ja niiden huoltamisesta. Suurimmat huollettavat merkkilaitteet ovat esimerkiksi Moccamaster sekä KitchenAid. Työtehtävään kuuluu erilaisten pienkoneiden korjaus ja huoltaminen sekä yhteydenpito asiakkaisiin. Tulet vastaamaan tehtävistä itsenäisesti, mutta kuitenkin toimien osana tiimiä.
Olet esimerkiksi juuri valmistunut sähköasentaja tai sinulla on jo valmiiksi kartutettua kokemusta sähköalalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää ongelmanratkaisukykyä sekä loogista päättelykykyä. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja asiakaspalvelu tulee sinulta luonnostaan. Pidät rutiinitöistä, mutta et myöskään hätkähdä muuttuvia tilanteita. Hakijalta edellytetään hyvää IT-osaamista sekä sujuvaa englannin kielen taitoa.
Tarjoamme sinulle vakituisen päivätyön Tampereen keskustassa. Työnantajana Piketa on joustava ja tarjoaa hyvän perehdytyksen sekä työkalut työsi tueksi. Työporukka on huumorintajuinen, kannustava ja siellä puhalletaan yhteen hiileen. Töihin on joka aamu mukava tulla!

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Riina Erkkilä, puh. 050 409 0174 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 10.4.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi