(Poistunut julkaisusta)

Pienkoneasentaja Keravalle
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Lisäpalvelu on joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava yritysketju. Rekrytoimme työvoimaa palvelu- ja teollisuusaloille. Toimimme valtakunnallisesti ja toimipisteemme sijaitsevat Kouvolassa, Lahdessa, Helsingissä, Jyväskylässä ja Riihimäellä. Vuonna 2002 perustettu yritys on vahvassa kasvussa.

Haemme Keravalle asiakkaallemme hyvällä asenteella varustettua

PIENKONEASENTAJAA

Haemme pienkoneiden vuokrattavien koneiden/laitteiden huoltoon ja korjaukseen itsenäistä ja osaavaa asentajaa, joka on jo hankkinut kokemusta vastaavista tehtävistä ja haluaa edelleen oppia uutta. 

Työtehtäviisi kuuluu palautuvien koneiden korjaus, toimivuuden varmistaminen ja huoltotehtävät. Vastaat työssäsi omalta osalta erivalmistajien laitteiden sähköisistä ja mekaanisista huolloista. Toimit osana huoltotiimiä, mutta kykenet myös hyvin itsenäiseen työskentelyyn. 

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkena päivävuorossa huoltopisteessä Keravalla. 

Hakijoilta odotamme:

*aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä esim. pienkoneista, sekä niiden korjauksesta ja -huolloista

*ammatillista soveltuvaa koulutusta, sähköteknistä osaamista ja hyvää asennetta työtä kohtaan

*halua ja valmiutta kehittyä edelleen


Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn hyvässä työympäristössä huipputiimissä kilpailukykyisellä palkalla. 

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Aloitamme määräaikaisella (4-5kk) työsuhteella, joka saattaa muuttua toistaiseksi voimassa olevaksi, niin puolin ja toisin sovittaessa. 

Jätä pian hakemuksesi, sillä aloitamme soveltuvien hakijoiden kanssa heti haastattelut. Lisätietoja soittamalla arkisin klo 10-14 välisenä aikana, Minna Savallampi p. 050 555 1073 tai voit heittää kysymyksiä helsinki@lisapalvelu.net - niin olemme yhteydessä.