(Poistunut julkaisusta)

Pielisensuun seurakunnan seurakuntapastorin virka
Pielisensuun seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Pielisensuun seurakunta on Joensuun ev.-lut. seurakuntayhtymään kuuluva kaupunkiseurakunta, jossa on 13 440 jäsentä ja 26 työntekijää. Seurakunnassa on paljon nuoria jäseniä, joiden tavoittamiseksi tarvi-taan uusia toimintatapoja, monipuolista viestintää ja yhteistyötä eri tahojen kanssa. Seurakuntatyötä tehdään koko työyhteisönä tavoite- ja toimintakeskeisesti työalakeskeisyyden sijaan.

Virkaan kuuluu normaalien papintöiden lisäksi vastuu nuoriso- ja rippikoulutyöstä, sen kehittämisestä sekä nuorisotiimin lähiesimiehenä toimimisesta. Seurakuntapastorilla tulisi olla kokemusta kirkon kasvatustyöstä, erityisesti rippikoulusta ja digitaalisesta nuorisotyöstä. Lisäksi odotamme verkosto- ja viestintä-osaamista sekä kehittävää työotetta. Suoritettu pastoraalitutkinto ja kokemus esimiestyöstä luetaan hakijalle eduksi. Etsimme tehtävään motivoitunutta ja yhteistyökykyistä työntekijää, jolla on vahva osaamisen ja kehittämisen ote seurakuntapapin perustehtäviin. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja.

Virkaan valittavalla tulee olla kelpoisuus pappisvirkaan ja hänen on oltava Suomen ev.-lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Valittavalla tulee olla suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä ymmärtämisen taito. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 mom. mukainen rikosrekisteriote. Viran palkkaus on vaativuusryhmän 602 mukainen.

Virkasuhteeseen otettaessa voidaan määrätä kuuden kuukauden koeaika. Seurakuntapastorin koeajan määräämisestä päättää tuomiokapituli. Viran täyttää Kuopion hiippakunnan tuomiokapituli antamalla viranhoitomääräyksen 1.9.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kirjalliset ilmoittautumiset toimitetaan Kuopion hiippakunnan tuomiokapituliin viimeistään torstaina 29.5.2020 klo 15 KirkkoHR:n sähköisellä hakulomakkeella, joka on osoitteessa https://rekry.evl.fi/rekry2/#/joblist. Verkkolomakkeella nimikirjanote liitetään Liitä ansioluettelosi -kohtaan. Nimikirjanote on saatavissa omasta tuomiokapitulista.

Seurakunta valitsee ja kutsuu haastateltavat.

Lisätietoja tehtävästä antaa kirkkoherra Tiina Reinikainen, puh. 050 301 9531.

Ohjeita verkkolomakkeen täyttämiseen antaa tuomiokapitulin notaari Janne Bovellan: puh. 044 7050 604 tai janne.h.bovellan(at)evl.fi