(Poistunut julkaisusta)

P&ID-suunnittelija/ylläpitäjä Outotecille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019
Etsimme nyt alasta innostunutta ja oppimishaluista P&ID-suunnittelijaa/ylläpitäjää Outotecille! Etsimme tehtävään sinua, jolla on prosessitekniikan koulutustausta ja kiinnostusta hyödyntää osaamistasi IT-painotteisessa tehtävässä. Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä mukaan aloittamaan urasi mielenkiintoisten, kansainvälisten projektien parissa.
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet kouluttautumaan projektijärjestelmän (Aveva) ylläpidon tehtäviin ja työskentelemään eri projekteissa osana kansainvälistä suunnittelutiimiä. Emme etsi valmista osaajaa, vaan prosessitekniikan opintotausta sekä mielenkiinto järjestelmiä kohtaan riittää!

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää https://www2.academicwork.fi/tyonhakijoille/kokoaikatyo.
TYÖNKUVA
Työtehtäviisi kuuluu tiivis yhteistyö suunnittelijoiden kanssa projektijärjestelmään liittyen. Vastaat järjestelmän ylläpidosta ja huolehdit datasta järjestelmässä. Tehtävä edellyttää datan ymmärtämistä ja sen hallinnointia Aveva-järjestelmässä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on prosessitekniikan koulutustausta (DI/AMK). Opintojen kautta perustason ymmärrystä prosessikaavioista. Työtä tehdään uudella integroidulla Aveva-työkalulla, jonka oppimiseen tarvitset intoa oppia uutta sekä kykyä omaksua uusia työkaluja. Lisäksi sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja kanssasi on helppo tehdä yhteistyötä. Tehtävä edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa, suomen kielen taito katsotaan eduksi.


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kk, jatkosta voi olla mahdollista neuvotella
* Sijainti: Matinkylä, Espoo


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Outotec Oyj on suomalainen teknologia-alan pörssiyhtiö, joka on maailman johtavana mineraalien- ja metallienjalostusteknologian toimittajana kehittänyt vuosikymmenien aikana lukuisia uraauurtavia teknologioita. Yritys tarjoaa myös innovatiivisia ratkaisuja teollisuusvesien käsittelyyn, vaihtoehtoisten energialähteiden hyödyntämiseen ja kemianteollisuuteen.