(Poistunut julkaisusta)

PHP-kehittäjä, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019
Etsimme nyt back-end painoitteista PHP-kehittäjää osaksi Mehiläisen tiivistä Jatkuvien Palveluiden tiimiä! Tehtävässä pääset osallistumaan Mehiläisen liiketoiminnan kannalta olennaisten ohjelmistojen ja palveluiden kehittämiseen ja hallintaan. Ja mikä parasta - pääset kehittämään taitojasi alan parhaiden osaajien opeissa! Hae paikkaa jo tänään, aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden hakiessa paikkaa!
KUVAUS
Back-end painoitteisen PHP-kehittäjän tehtävässä pääset osaksi osaavaa ja arvostettua työyhteisöä, joka kehittää ja ylläpitää toimialan parhaita digitaalisia palveluita. PHP osaamisen ohella toivomme sinulta ymmärrystä SQL tietokantojen toiminnasta. Muita käyttöösi tulevia teknologioita ovat docker/kubernetes, phpunit, testcafe sekä MS Dynamics 365. Tärkeintä tehtävässä menestymisen kannalta on kuitenkin oma-aloitteinen ja aikaansaava työotteesi ja intosi päästä kehittymään sovelluskehittäjän tehtävissä!

Tarjoamme


* Mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön Mehiläisen liiketoiminnan ytimessä
* Valitsemasi työvälineet
* Vastuuta, tekemisen vapauden ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintosi mukaan
* Joustavan työnantajan (liukuvat työajat, etätyöt)


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Back-end painoitteinen PHP-kehitys valitsemallasi teknologialla
* Liiketoiminnan kannalta olennaisten ohjelmistojen/palveluiden toteutus ja ylläpito
* Läheinen yhteistyö Mehiläisen liiketoiminnan ja Digi-tiimin kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Aiempaa kokemusta PHP-teknologiasta
* Ymmärrystä SQL tietokantojen toiminnasta
* Rautaiset tiimityöskentelytaidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen


* Ratkaisukeskeinen
* YhteistyökykyinenMuuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12kk
* Sijainti: Kamppi, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Mehiläisen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Mehiläinen{target="_blank"} on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa, joka tarjoaa laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut nopeasti ja sujuvasti yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Mehiläinen hoitaa, hoivaa ja huolehtii vuosittain yli 1,2 miljoonasta asiakkaasta ja sen yli 440 toimipisteessä palveluita tuottaa yhteensä yli 18 800 työntekijää ja ammatinharjoittajaa. Yli 100-vuotias Mehiläinen on perinteikäs, mutta nopeasti kehittyvä ja kasvava suunnannäyttäjä alallaan.