(Poistunut julkaisusta)

PHP-DEVELOPER, Turku
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2018
Tact Finance Oyj on perustettu vuonna 2006 ja on osa Tact Groupia. Tact Finance Oyj on yksi nopeimmin kasvavista ja kannattavimmista FinTech -yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Yhtiö on täysin suomalainen ja kehittää jatkuvasti uusia innovatiivisia rahoitusalan ratkaisuja kuluttajille ja yrityksille. Yhtiön arvot keskittyvät vahvasti vastuunalaisiin, täysin automatisoituihin rahoitusratkaisuihin, henkilöstön kehitykseen ja jatkuviin teknologisiin investointeihin kasvun mahdollistajina. Tact Financella olet osa voimakkaasti kansainvälistyvää menestystarinaa.
Tact Financen kuluttaja- ja yritysluottojen järjestelmä on yhtiön kehittämä ja sen käsittelyprosessi on täysin automatisoitu aina luottohakemuksesta reaaliaikaiseen rahansiirtoon asiakkaalle ja laskutukseen. Automatisointi mahdollistaa toiminnan joka päivä 24 tuntia vuorokaudessa.
Yhtiön operatiivinen pääpaikka on Turussa, ja yhtiöllä on toimistot myös Helsingissä, Tukholmassa ja Luxemburgissa. Yhtiö työllistää yli 20 rahoitusalan ammattilaista.
Tact Finance Oyj tarjoaa palveluja Saldo, Limiitti, Vippi ja Kreditlinan tuotemerkeillä. Tutustu meihin paremmin osoitteessa: https://www.tact.fi

 

Etsimme nyt kahta

PHP-Developeria

Tact Financen kasvaessa sinulla on nyt mahdollisuus päästä osaksi ammattitaitoista ja mukavaa tiimiä! Saat haastaa itsesi kiinnostavalla toimialalla, työskennellä nykyaikaisilla välineillä ja kehittää osaamistasi kansainvälisessä yrityksessä. Pääset työskentelemään mielenkiintoisten järjestelmien parissa, ideoimaan ja tekemään töitä kehittävällä otteella.

Huom, tässä voi olla myös ensimmäinen työpaikkasi, jos olet esimerkiksi luontainen koodari harrastunteisuutesi pohjalta ja opintojesi loppusuoralla, tarjoamme hyvän tiimin tuen ja mentoroinnin työurasi alkuun!

Etsimme intohimoista PHP-kehittäjää ja odotamme sinulta:

- Olio-ohjelmointiosaamista sekä MySQL –tietokannan ja MVC –arkkitehtuurin hallintaa 

- Kehittävää ja innostunutta asennetta työhön

- Git –versionhallintakokemus eduksi

Tarjoamme joustavan ja vakaan työympäristön, valitsemasi työskentelyvälineet ja erinomaisen työporukan. Mielenkiintoinen mahdollisuus kehittyä ja kehittää nopeasti kasvavaa yritystämme, keskeisenä osana taitavaa IT-tiimiä. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät perusedut.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää pikimmiten rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujen www.experis.fi tehtävän ”PHP-Developer, Turku” -kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Kati Tuominen ma 29.10. 8:30-9:30, p. 050 390 9787.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.