Pesutyöntekijä Myllyn Parhaalle
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2021

Nautitko rutiininomaisesta työstä, jossa työpäiväsi kuluvat vauhdilla? Pärjäätkö fyysisessä työssä ja omaat ahkeran työasenteen?

Haemme nyt asiakkaallemme Myllyn Paras Pakasteet Oy:lle oma-aloitteista ja ahkeraa pesutyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 

Myllyn Paras Oy valmistaa, myy ja markkinoi jauhoja, hiutaleita, suurimoita ja pastaa. Yrityksen kaksi tehdasta sijaitsevat Hyvinkäällä. Myllyssä valmistetaan jauhot, hiutaleet, suurimot sekä pastat, kun taas pakastetehdas on keskittynyt pakastetaikinoiden ja leivonnaispakasteiden valmistukseen. Yhteensä yhtiö työllistää yli sata henkilöä Suomessa.

Myllyn Paras Pakasteet Oy on Suomen ensimmäinen laminoitujen pakastetaikinoiden valmistaja ja on nykyään sektorin markkinajohtaja noin 70%:n markkinaosuudella. Leivonnaispakasteet ovat olleet viime vuosina nopeimmin kasvavia tuoteryhmiä. Kypsät leivonnaispakasteet etenkin HoReCa-sektorilla ovat laajentaneet pakastetehtaan tuotevalikoimaa ja yritys on myös panostanut vahvasti kasvavaan paistopistemarkkinaan.

Työpäiväsi
Työpäiväsi sisältävät elintarvikkeiden valmistukseen käytettävien tuotantokoneiden ja -laitteiden siivousta sekä pesua. Tuotantolaitteita ovat esimerkiksi sirottelu- ja voitelukoneet. Työssäsi purat koneiden osia irti, peset niitä painepesurilla, harjoilla ja vesiletkulla sekä kokoat ne jälleen toimintakuntoon. Lisäksi työsi sisältää pienempiä puhdistus- ja siivoustehtäviä eri tuotantolinjastoilla sekä tuotannon avustavia tehtäviä kuten tuotteiden pakkaamista. Koneiden purkaminen ja kokoaminen on melko yksinkertaista puuhaa, ja irroitettavat sekä liikkuvat osat ovat helposti opittavissa. Työaikasi on 40h/vko, klo 8-16 arkipäivisin.

Arvostamme

  • Ahkeraa ja riuskaa työskentelyotetta
  • Hyvää fyysistä kuntoa, sillä koneet ovat raskaita ja niitä liikutellaan käsin
  • Motivaatiota kehittyä sekä aitoa kiinnostusta oppia pesutyöntekijän työtehtävät
  • Hygieniapassi katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle

Myllyn Paras Pakasteilla saat pitkäaikaisen ja monipuolisen työn lisäksi kattavan perehdytyksen uusiin työtehtäviisi, sekä kannustavan työyhteisön tuen. Tässä työssä pääset oppimaan uutta sekä kehittymään elintarviketuotannon pesutyöntekijän itsenäisissä ja vaihtelevissa työtehtävissä. Saat myös säännöllisen päivävuorotyön maanantaista perjantaihin. 

Työsi alkaa puolen vuoden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen Myllyn Parhaalla toivotaan sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen. WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hienoa! Aloitamme etähaastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit lähettää kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostilla. Ensimmäinen etähaastattelukierros tapahtuu meidän toimestamme ja potentiaaliset hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen tai sähköpostin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: elintarviketeollisuus, pesutyöntekijä, pesutyö, siivooja, siivoustyö, tuotanto, tuotantotyö, tuotantotyöntekijä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot