Pesulatyöntekijöitä Helsinkiin
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2021

Pesu Oy tarjoaa korkeatasoista ja kattavaa pesulapalvelua jo vuodesta 1930. Pesupalvelu yksityis-, yritys- ja julkisektorin asiakkaille. Pesulasta löytyvät nykyaikaset huipputason koneet ja pesutilat, joissa vaativatkin pesut hoituvat ongelmitta. Pesu Oy pesee vaatteet, matot, kodintekstiilit ja muut tekstiilit. Yritys on vastuullinen ja eettinen toimija.

Haemme asiakasyrityksellemme Pesy Oy:lle pesulatyöntekijöitä keikkatyöhön. Työtehtäviisii kuuluu mm. pyykin lajittelu, tekstiilien mankelointi, viikkaus sekä tekstiilien pakkaaminen. Töitä tehdään kahdessa vuorossa. Pääsääntöisesti aamuvuoro kestää klo 7-15 ja iltavuoro alkaa noin klo 14. Tulet työskentelemään Pesu Oy:n moderneissa tiloissa Vartiokylän kaupunginosassa Itäväylän varrelta. Hae mukaan huippu porukkaamme! 

Tarjoamme sinulle mukavan työn, jossa pääset vaikuttamaan työvuorojesi määrään. Tämä tehtävä on loistava ratkaisu esimerkiksi, jos etsit töitä opiskelujesi ohelle. Innokkaimmille töitä on tarjolla runsaasti. Työsuhteessa noudatetaan tekstiilihuoltoalan työehtosopimusta. 

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on asenne kohdallaan ja haluat tehdä työsi laadukkaasti. Aikaisempi kokemus erilaisista tuotanto- tai siivoustehtävistä katsotaan eduksi. Pärjäät tehtävässä suomen sekä englannin kielellä. 

Kiinnostuitko? Toimi pian ja hae heti! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Simo Ruottunen

HR-Konsultti
050 469 00 16 (Arkisin 9-15)
simo.ruottunen@eezy.fi

www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot