Pesulatyöntekijöitä Helsinkiin
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2021

Pesu Oy tarjoaa korkeatasoista ja kattavaa pesulapalvelua jo vuodesta 1930. Pesupalvelu yksityis-, yritys- ja julkisektorin asiakkaille. Pesulasta löytyvät nykyaikaset huipputason koneet ja pesutilat, joissa vaativatkin pesut hoituvat ongelmitta. Pesu Oy pesee vaatteet, matot, kodintekstiilit ja muut tekstiilit. Yritys on vastuullinen ja eettinen toimija.

Haemme asiakasyrityksellemme Pesy Oy:lle pesulatyöntekijöitä keikkatyöhön. Työtehtäviisii kuuluu mm. pyykin lajittelu, tekstiilien mankelointi, viikkaus sekä tekstiilien pakkaaminen. Töitä tehdään kahdessa vuorossa. Pääsääntöisesti aamuvuoro kestää klo 7-15 ja iltavuoro alkaa noin klo 14. Tulet työskentelemään Pesu Oy:n moderneissa tiloissa Vartiokylän kaupunginosassa Itäväylän varrelta. Hae mukaan huippu porukkaamme! 

Tarjoamme sinulle mukavan työn, jossa pääset vaikuttamaan työvuorojesi määrään. Tämä tehtävä on loistava ratkaisu esimerkiksi, jos etsit töitä opiskelujesi ohelle. Innokkaimmille töitä on tarjolla runsaasti. Työsuhteessa noudatetaan tekstiilihuoltoalan työehtosopimusta. 

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on asenne kohdallaan ja haluat tehdä työsi laadukkaasti. Aikaisempi kokemus erilaisista tuotanto- tai siivoustehtävistä katsotaan eduksi. Pärjäät tehtävässä suomen sekä englannin kielellä. 

Kiinnostuitko? Toimi pian ja hae heti! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika kestää 4.7.2021 asti. 

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Simo Ruottunen
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
p. 050 469 0016
simo.ruottunen@eezy.fi

Lilli Toukola
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
p. 050 560 8665
lilli.toukola@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot