Pesulatyöntekijöitä Comfortalle
Comforta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2021

Haluatko mukaan nopeatempoiseen tuotantotyöhön, jossa oman kiinnostuksesi mukaan pääset tekemään monipuolisesti eri työtehtäviä? Haluatko työskennellä rennossa ja vahvasti yhteen hiileen puhaltavassa porukassa? Oletko kenties kiinnostunut työpaikasta, jossa etenemismahdollisuudet ovat hyvät?

Etsimme nyt asiakkaallemme Comfortalle PESULATYÖNTEKIJÖITÄ vakituisiin työsuhteisiin

Työssä pääset tekemään erilaisten hotelli- ja terveydenhuoltotekstiilien huoltotoimenpiteitä. Kuten esimerkiksi pyykkien lajittelua, pesua, mankelointia, viikkausta, keräilyä ja lähetystä. Työssäsi huolehdit, että asiakkaat saavat aina tarvitsevansa puhtaat ja siistit tekstiilit toimipisteisiinsä

Tässä työssä saat tehdä monipuolisia tuotannon työtehtäviä mukavan ja työhönsä motivoituneesti suhtautuvan työtiimin kanssa. Saat tiimin tuen ja aina on joku, jolta kysyä neuvoja. Sinulla on hyvät mahdollisuudet myös saada vastuuta ja edetä urallasi esimerkiksi tiimin vetovastuuseen tai toimihenkilötehtäviin.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on oma-aloitteinen ote työntekoon ja olet tarkka sekä tunnollinen tekijä. Työtä tehdään seisten, joten pystythän tekemään fyysisempiäkin työtehtäviä. Viihdyt nopeatahtisessa työympäristössä ja sinulla on hyvät tiimityö taidot. Työssäsi käsittele tekstiileitä, joten eihän sinulla ole niiden käsittelyä haittaavia allergioita. Työohjeet ovat suomeksi joten edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa.
Kuulostiko tämä sinun seuraavalta haasteeltasi? Haluatko mielenkiintoisen ja pitkäaikaisen työn menestyvässä yrityksessä? Haluamme kuulla sinusta! Laitathan hakemuksesi tehtävään Adeccon sivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Mikäli tehtävästä herää kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme! Adeccolla hakua hoitava konsultti Sanna Heikkilän tavoitat arkisin klo 8 -16 puh. 040 575 3208 / sanna.heikkila@adecco.fi.

Comforta on hotellien, ravintoloiden ja terveydenhuollon tekstiilipalveluihin erikoistunut kansainvälinen yritys, joka on osa Lindström Group konsernia. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Venäjällä. Työllistämme yhteensä yli 500 henkilöä.
Tehtävämme on tukea asiakkaidemme liiketoimintaa vahvalla palvelulla ja vahvistaa asiakkaidemme yrityskuvaa. Tutkitusti hygieeninen ja sertifioitu tekstiilipalvelumme helpottaa asiakkaamme arkea ja parantaa yleistä turvallisuutta esimerkiksi tutkittujen hygieniakäytänteiden osalta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1529562
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sanna Heikkilä (sanna.heikkila (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Tampere