Pesulatyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Oletko työhön innokkaasti tarttuva tekijä, joka viihtyy tarvittaessa myös asiakaspalvelun parissa?

Etsimme asiakasyritykseemme Forssaan PESULATYÖNTEKIJÄÄ!

Tehtävänkuva

Työpäiväsi tulevat koostumaan pääosin tekstiili- ja pyykkipalveluiden avustavista tehtävistä, kuten mankeloinnista ja viikkauksesta. Tarvittaessa osallistut myös asiakaspalvelutehtäviin, joten positiivinen asenne ja valmius käsitellä kassaa ovat edellytyksiä työssä menestymiseen. Työaika tehtävässä on 40h/vk ja työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville klo 9-17 väliselle ajalle. Työ on luonteeltaan fyysistä ja nopeatempoista.

Tämä työ sopii erinomaisesti myös vielä työelämänsä alkutaipaleella olevalle tekijällä: työtehtävässä menestymisen kannalta tärkeintä on oppimishalukkuus ja työhön tarttuva ote! Hakijan eduksi luetaan aiempi kokemus tekstiilihuoltoalan tehtävistä.

Työsuhde

Työsuhteessa sovelletaan tekstiilihuoltoalan työehtosopimusta. Työt alkavat perehdytysjaksolla heti sopivan hakijan löydyttyä ja työsuhde solmitaan alkuun 4kk mittaisena määräaikaisena vuokratyösuhteena.

Mitä tarjoamme?

RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelmamme, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla. Olemme työntekijöillemme joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Voit tutustua etuihimme, uratarinoihimme ja meihin työnantajana tarkemmin verkkosivuillamme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme!

Suoritamme haastattelut aina vallitseva tilanne, käynnissä oleva rekrytointi sekä Sinun toiveesi huomioiden joko etäyhteyksiä hyödyntäen tai perinteisesti kasvotusten - vastuullisuus ja turvallisuus edellä tilanteesta riippumatta!

 

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15 - myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1464455
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 20.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Forssa, Humppila, Jokioinen