(Poistunut julkaisusta)

Pesulatyöntekijä
Uudenmaan Sairaalapesula Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2020

Haemme asiakkaallemme Uudenmaan Sairaalapesula Oy:lle pesulatyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Kotkaan.

Uudenmaan Sairaalapesula Oy (USP) on HUS-kuntayhtymän, Kymsoten, Keusoten, Helsingin, Espoon, Järvenpään, Keravan, Hyvinkään ja Loviisan kaupunkien sekä Mäntsälän ja Sipoon kuntien omistama tekstiilihuoltoyhtiö. Visiomme on olla vaativan tekstiilihuollon edelläkävijä – yhdessä, askeleen edellä ja kehityksen kärjessä. Tarjoamme asiakkaillemme vaativan tekstiilihuollon ratkaisuja vastuullisesti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Huolehdimme sopimuksen mukaan asiakkaan tekstiilien hankinnasta, huollosta, kuljetuksista sekä korjauksista. Liikevaihtomme on 21 milj. euroa ja meillä työskentelee noin 250 alan ammattilaista. Tutustu lisää: www.uudenmaansairaalapesula.fi

USP:n Kotkan yksikkö on muuttanut Kotkan Mussaloon helmikuussa 2020. Siellä työskentelee noin 15 tekstiilihuollon osaajaa. Yksiköstä toimitetaan tekstiileitä koko Kymenlaakson alueelle pääosin sairaanhoidon ja sosiaalipalveluiden asiakkaille.

Pesulatyöntekijänä osallistut erilaisiin tekstiilihuoltotehtäviin. Tehtäviäsi voivat olla mm. lajittelu, pesu, käsin viikkaus, pakkaus ja mankelointi. Kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta ei vaatimus. Saat kaikkiin työtehtäviin kattavan perehdytyksen. Odotamme sinulta reipasta ja oma-aloitteista asennetta työntekoa kohtaan.

Työt alkavat lokakuun alussa ja työvuorot ajoittuvat arkipäiville klo 6-16.15 välille. Työsopimus solmitaan suoraan USP:n kanssa. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työsopimus solmitaan heti oikean henkilön löydyttyä. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Katri Hyppänen p. 050 439 9785 arkisin 8-16.