(Poistunut julkaisusta)

Pesulatyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Haemme Joensuuhun pesulatyöntekijöitä sairaslomien tuurauksiin, kiireavuksi sekä muihin lisätarpeisiin. Työ sisältää erilaisia pesulan tehtäviä, kuten tekstiilien lajittelua, viikkausta, mankelointia ja jälkikäsittelyä. Työ on pääasiassa seisomatyötä.

Olet etsimämme henkilö, jos tartut töihin aktiivisesti, tulet hyvin toimeen muiden kanssa ja sinulla on työtä pelkäämätön asenne. Aikaisempaa kokemusta alalta ei vaadita, koska työtehtäviin perehdytetään kyllä.

Työt voivat tulla nopeallakin varoitusajalla ja työskentely tapahtuu pääasiassa aamuvuorossa. Työvuorot voivat kestää päivistä viikkoihin ja osa tehtävistä voi johtaa pidempäänkin työsuhteeseen. Työt sopivat hyvin henkilölle, joka pystyy lähtemään töihin nopealla varoitusajalla ja työskentelemään tarvittaessa lyhyenkin aikaa.

Jos olet hakemamme tekijä, jätäthän hakemuksesi pikaisesti!

Lisätietoja: tanja.asikainen@rtkpalvelu.fi / 050 376 5735

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.