(Poistunut julkaisusta)

Pesulatyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Etsimme Joensuuhun pesulatyöntekijöitä sairaslomien tuurauksiin, kiireavuksi sekä muihin lisätarpeisiin. Haemme ensisijaisesti henkilöitä, jotka voivat työskennellä kokoaikaisesti ja sitoutua tarvittaessa tehtävään myös pidemmäksi aikaa. Töitä on aluksi tarjolla tarpeen mukaan, mutta niiden on mahdollista jatkua kesän yli.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on työtä pelkäämätön asenne ja hyvä työmotivaatio. Aikaisempi kokemus pesulatöistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä – työtehtäviin perehdytetään kyllä.

Töitä saattaa olla tiedossa nopeallakin varoitusajalla ja työskentely tapahtuu pääasiassa päivävuorossa, mahdollisesti joskus iltavuorossa.

Jos kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi pikaisesti!

Lisätietoja: tanja.asikainen@rtkpalvelu.fi / 050 376 5735

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.