(Poistunut julkaisusta)

Pesulatyöntekijä
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Etsimme asiakkaallemme pesulatyöntekijää kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työnkuvaan kuuluu pyykkien vastaanottoa, pesua, viimeistelyä ja pakkaustöitä. Työajat ovat maanantaista perjantaihin n. klo 8-16. Hakijalta vaaditaan aikaisempaa kokemusta pesulatyöskentelystä sekä B-ajokorttia, sillä työ sisältää jonkin verran myös pyykkien noutoa sekä vientiä. Työ on melko raskasta, joten edellytämme hyvää fyysistä kuntoa. Aloitus on mahdollisimman pian sopivan tekijän löydyttyä. 

Arvostamme hakijoissamme yllämainitun lisäksi:

- tekstiilien tuntemusta

- rehtiä ja reipasta otetta työn tekoon

- suoraselkäisyyttä

- oma-aloitteisuutta sekä kykyä tehdä työtä itsenäisesti

- suomen kielen taitoa


Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi