(Poistunut julkaisusta)

Pesulatyöntekijä, Jyväskylä
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019
Tämä työpaikka kuuluu Heti palkkaa! -mallin piiriin. Heti palkkaa! -mallin tarkoituksena on tarjota työntekijälle mahdollisuus nopeaan palkanmaksuun. Tämä tarkoittaa sitä, että turhan odottelun sijasta palkka maksetaan halutessasi tilillesi viikoittain!

Etsimme asiakkaallemme REIPPAITA PESULATYÖNTEKIJÖITÄ Jyväskylään.

Työ on tarvittaessa työhön kutsuttava, joten soveltuu esimerkiksi hyvin lisätyöksi muun osa-aikatyön rinnalle.
Työtehtäviin kuuluu erilaiset pesulan työtehtävät lajittelusta lastaukseen.. Työ on vuorotyötä 6-14 ja 14-22 välisinä aikoina. Työvuorot ovat täysiä 8 h työpäiviä. Työvuorot voivat sijoittua maanantaista lauantaihin.

Aikaisempi kokemus on eduksi, mutta ei välttämätön. Ennen kaikkea arvostamme reipasta ja oma-aloitteista otetta työhön sekä valmiutta fyysiseen seisomatyöhön.

Toivomme sinulta:

- ahkeruutta ja halua tehdä fyysistä työtä
- sorminäppäryyttä
- valmiutta lähteä työvuoroon lyhellä varoitusajalla
- alan koulutus on eduksi
- pärjäät itsenäisesti sekä ryhmässä
- hyvä suomen kielen taito

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut heti ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anniina Kivimäki anniina.kivimaki@hryhtiot.fi, 040 173 1213

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi