(Poistunut julkaisusta)

Pesulatyöntekijä, Jyväskylä
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018
Tämä työpaikka kuuluu Heti palkkaa! -mallin piiriin. Heti palkkaa! -mallin tarkoituksena on tarjota työntekijälle mahdollisuus nopeaan palkanmaksuun. Tämä tarkoittaa sitä, että turhan odottelun sijasta palkka maksetaan halutessasi tilillesi viikoittain!

PESULATYÖNTEKIJÖITÄ JYVÄSKYLÄÄN

Haemme asiakkaallemme tarvittaessa työhön kutsuttavia pesulatyöntekijöitä Jyväskylään.
Työtehtäviin kuuluu erilaiset pesulan työtehtävät. Työ on fyysistä vuorotyötä, myös viikonloppuvuoroja. Aikaisempi kokemus on eduksi, mutta ei välttämätön. Ennen kaikkea arvostamme reipasta ja oma-aloitteista otetta työhön.

Toivomme sinulta:

- ahkeruutta ja halua tehdä fyysistä työtä
- sorminäppäryyttä
- valmiutta lähteä työvuoroon lyhellä varoitusajalla
- alan koulutus on eduksi
- pärjäät itsenäisesti sekä ryhmässä
- hyvä suomen kielen taito

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut heti ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

HetiPalkka Työpaikkailmoitukset jotka on merkitty Hetipalkka-logolla tai niissä on mainittu hetipalkka - palvelu saat palkkasi nopeutetussa aikataulussa. Parhaimmillaan saat palkan jopa seuraavana päivänä! Tarkemman palkanmaksuaikataulun saat tietää aina kyseessä olevasta työpaikkailmoituksesta. Esim. rengasasentajan töissä saat palkan joka perjantai!

HR Yhtiöt Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.
Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta www.hpl.fi