(Poistunut julkaisusta)

Pesulatyöntekijä (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Asiakasyrityksemme Pesuheikki Oy etsii kokoaikaista pesulatyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Pesuheikki Oy on pesula, joka on toiminut vuodesta 1976 lähtien Helsingin Vallilassa osoitteessa Hämeentie 77. Pesuheikki palvelee asiakkaitaan laadukkaasti, kymmenien vuosien kokemuksella pesula-alalta. Pesuheikki Oy takaa asiakkailleen aina parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Palveletko asiakkaita aina suurella sydämellä ja ymmärrät asiakkaan merkityksen yritykselle? Olet nopea ja näppärä sekä sinulle uuden oppiminen on helppoa. Olet luonteeltasi joustava ja teet töitä reippaalla asenteella. Kommunikoit asiakkaiden kanssa sujuvasti suomeksi ja uskallat käyttää myös englantia tarvittaessa. Loistavaa, voit olla etsimämme henkilö!

Pesulatyöntekijänä tehtäviisi kuuluu monipuoliset pesulan työtehtävät. Pienessä työyhteisössä on kuitenkin oltava valmis tarpeen vaatiessa hyppäämään muihinkin tehtäviin. Satunnaisesti työhösi voi kuulua esim. hallinnollisia tehtäviä tai pyykin kuljetusta asiakkaalle. Työtä tehdään kahdessa vuorossa 7.30-18 välillä ja työvuoroja on pääasiassa arkisin, mutta toivomme mahdollisuutta satunnaisiin lauantaivuoroihin.

Odotamme sinulta asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä energistä työotetta. Työtehtävien kannalta B-ajokortti on välttämätön. Saat kattavan perehdytyksen työtehtävään, joten aikaisempi pesulatyökokemus ei ole välttämätöntä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Toimi siis nopeasti ja täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit halutessasi kysyä lisätietoa tehtävästä rekrytointikonsultti Nina Sarkilta p. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16. Ei suoria yhteydenottoja Pesuheikkiin.