(Poistunut julkaisusta)

Pesulatyöntekijä - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019
Pesu Oy on vuonna 1930 perustettu pesula-alan perheyritys. Käytössämme on nykyaikaiset, korkeita laatuvaatimuksia vastaavat työtilat ja koneet. Pesulamme on erikoistunut käsityövaltaiseen pesupalveluun ja työn laatu on tasokasta. Ammattitaitomme on kasvanut vuosien myötä: 14 työntekijästä osa on ollut palveluksessamme yli 10 vuoden ajan, joten heitä voidaan pitää pesula-alan rautaisina ammattilaisina. Lue lisää osoitteesta: www.pesuoy.fi Haemme asiakkaallemme Pesu Oy:lle työntekijää vesipesijäntehtävään toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työpaikkasijaitsee Helsingin Vartiokylässä Itäväylän varrella.  Valitun henkilön tehtäviin kuuluu pesulan aamutoimien tekeminen ja pesulan toiminnan käynnistäminen aamuisin.  Työaika on maanantaista perjantaihin klo 6.00 – 14.00.   Työhön kuuluu myös:
  • yksikkökoneiden käyttö
  • pesukoneiden annostelu
  • pesuohjelmien tuntemus
  • koneiden tyhjennys ja pyykin lajittelu
  • mattojen pakkaus
Lisäksi tehtävään kuuluu koneiden ja kaluston korjausta, ja toivommekin, että olet kiinnostunut oppimaan myös tätä puolta työstä. Toivomme sinulta kiinnostusta alaa kohtaan sekä tekstiilien tuntemusta. Edellytämme huolellista työskentelytapaa sekä erinomaista suomen kielen taitoa. Työntekijä perehdytetään tehtäviin, joten kokemus alalta ei ole välttämätöntä. Toivomme hyvää oppimiskykyä ja kokemuksen alalta katsomme eduksi.  
Pesu Oy tarjoaa sinulle vakituisen työtehtävän sekä mukavan työyhteisön tuen.   Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antavat Eilakaislan konsultit Minna Juutilainen, puh. 030 6090 531 sekä Heidi Martiala-Welin, puh. 030 6090 524.  Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 26.3.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi.