(Poistunut julkaisusta)

Pesulan sankarit
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019
Toimenkuva
Onko tilanne että olet juuri vapautunut armeijasta, vietät välivuotta, olet työtön tai muuten vaan pyörittelet peukaloita kuumeisesti kotona ja töihin pitäisi päästä heti? Siinä tapauksessa kannattaa jatkaa lukemista, koska tässä saattaa olla vaarana, että olet jo heti huomenna niin sanotusti sorvin ääressä! Etsimme asiakkaallemme tekstiilihuoltajia työvaatteiden pesulapalveluun. Työ sisältää mm. lajittelua ja erilaisia tarkastustoimenpiteitä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa eli aamu- ja ilta eli toisena viikkona saat nukkua pitkään ja hartaasti aamuisin ja toisella viikolla sinulle jää roppakaupalla aikaa harrastuksille!
Odotamme sinulta
Tässä työssä ei tarvita aikaisempaa kokemusta, mutta sinulla pitää olla erinomainen työmotivaatio, eli toisin sanoen olet jo työntouhussa kun pyykkikuorma saapuu. Puhut myös sujuvaa suomenkieltä sillä se on ehdoton edellytys ohjeiden ja työturvallisuuden takia. Tietysti jos olet varustettu hurtilla huumorilla ja pilkkeellä silmäkulmassa, antaa se mukavan sysäyksen työlle.
Muut tiedot
Jos kiinnostuit tästä paikasta niin ei kannata odottaa huomiseen vaan hae heti tänään, niin saatat huomenna olla jo töissä! Melko nopeaa eikö? Me vaan olemme sellaisia hauskoja veijareita täällä VMP:llä, että laitamme hyvät tyypit töihin heti! Hakemuksen voit tipauttaa osoitteeseen vmp.fi ja muistathan liittää mukaan CV:n sillä se on tässä työnhaussa vähän niin kuin käyntikorttisi.
Kesto
3kk
Lisätietoja
Christian Rönndahl, Christian.Ronndahl@vmp.fi, 040-307 5018
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 18.01.2019 mennessä.