(Poistunut julkaisusta)

Pesulakoneiden ylläpito-/huoltoasentaja, pk-seutu
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020
Etsimme asiakkaallemme pk-seudulle pesulakoneiden ylläpito-/huoltoasentajaa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Pysyykö käsissäsi työkalut ja liikkuva työ sopii sinulle? Jos vastasit kyllä- meillä saattaa olla sinulle erinomainen työtehtävä!

Tässä tehtävässä työhösi sisältyy pesulakoneiden ylläpito- sekä huoltotehtävät. Etsimme henkilöä, jolta sujuu näppärästi erilaisten laitteiden korjaus. Työhön perehdytetään hyvin, joten työssä menestymisen kannalta ratkaisee ahkera asenne, huolellinen työote ja halu oppia. Etsimme tekijää, joka pitää huoltoasentajan tehtävistä ja innostuu ongelmanratkaisusta.
Saat käyttöösi yrityksen auton, jolla kuljetaan eri kohteisiin, joten löytyyhän taskustasi b-ajokortti? Kohteet ovat pääosin Uudenmaan läänissä, mutta työ edellyttää valmiutta liikkuvaan työhön. Kyseessä on kokoaikainen ja vakituinen työsuhde.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta.

Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Ari Pajunen: ari.pajunen@hryhtiot.fi, puh. 040 480 2301.

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Seuraathan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa @hryhtiotsuomi.