Pesukatutyöntekijä, ABC CarWash, Seinäjoki
ABC CarWash & Fixaus Hyllykallio

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019
Etsimme asiakasyrityksellemme Seinäjoen Hyllykallioon ABC CarWash - pisteeseen asiakaspalveluhenkistä ja energistä PESUKATUTYÖNTEKIJÄÄ.

Pesukatutyöntekijän työnkuvaan kuuluu asiakaspalvelu, asiakkaiden ohjaaminen pesupisteelle ja maksun vastaanotto sekä Fixaus pisteen avustavat työtehtävät. Työ sisältää myös yksintyöskentelyä.

Työtä on tarjolla 1-2 vuoroa viikossa. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti iltoihin ja viikonloppuihin, joten työ sopii hyvin myös esimerkiksi opiskelijalle. Viikonloppuisin työ sisältää myös aamu- ja päivävuoroja. Tässä työssä on mahdollisuus myös kesätöihin!

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.Palkkauksessa noudatamme MaRaVan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan StaffPointin ja työntekijän välille.

Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä, mutta kaikkein tärkeintä on halu oppia uutta sekä motivoitunut ja innokas asenne työtä kohtaan!


Edellytämme sinulta

Positiivista asiakaspalveluasennetta
Kykyä työskennellä sekä tiimissä että itsenäisesti
Työtä pelkäämätöntä asennetta


Tarjoamme sinulle

Monipuoliset työtehtävät
Mukavan työtiimin
Kattavan perehdytyksen työpisteellesi
Mahdollisuuden kerryttää asiakaspalvelijan työkokemusta vilkkaassa työympäristössä
Vahvan organisaation tueksesi koko työskentelyn ajaksi


Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit, hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.staffpoint.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmat työkokemuksesi sekä koulutuksesi. Haastattelut aloitetaan jo haun aikana ja valinta tehdään sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti!


Lisätietoja

Julia Vuorela
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
Kampusranta 9 C, 60320 Seinäjoki
Vaasanpuistikko 13, 3.krs, 65100 Vaasa
0438268329
julia.vuorela@staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot