(Poistunut julkaisusta)

Pesuautonkuljettaja / Kiinteistöhuoltaja
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Asiakasyrityksemme on hyvämaineinen ja perinteikäs kiinteistöpalvelualan yritys Tampereella. Etsimme nyt heille kesäkauden ajaksi C-kortin ja ammattipätevyyden omaavaa kiinteistöhuoltajaa pesuautonkuljettajaksi ja ulkotöihin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa, vuoroviikoin aamua ja iltaa. Iltavuoroviikkoina päätehtävänä on torin pesu ja kuivaus pesu- ja imuauton kanssa. Aamuvuoroviikkoina työt ovat kiinteistöhuollon yleisiä ulkotöitä, kuten ruohonleikkuuta.

Työssä vaaditaan voimassa oleva C-ajokortti ja ammattipätevyys. Työt kestävät koko kesän ajan ja tarvittaessa jatkuvat myös syksylle.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta, ja kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi/osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot tehtävästä: Arttu Palolampi, p. 050 411 6509. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.