(Poistunut julkaisusta)

Pesuauton kuljettaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta. Jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi - teemme esimerkiksi hillopurkeista lämpöeristettä ja autonrenkaista moottoriteitä. Etsimme nyt luotettavia ja tarmokkaita 

PESUAUTON KULJETTAJIA
Savon alueelle kesäksi 2018. Tehtävässä vastaat itsenäisesti oman reittisi jätehuollosta pakkaavan pesuauton ratissa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, vuoroviikoin aamulla ja illalla. Työt pääset aloittamaan jo toukokuussa ja hommia riittää aina lokakuun alkuun saakka. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti, millä aikavälillä olet käytettävissä!

Aikaisempi kokemus kuljetustöistä sekä hyvä paikallistuntemus ovat lähtökohta tehtävässä suoriutumiselle. Työtä tehdään eri paikkakunnilla joten se edellyttää matkustusvalmiutta. Valittavalta kuljettajalta tulee löytyä vähintään BC-ajokorttiluokka sekä voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys ja lisäksi työturva- ja digipiirturikortti. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä ja turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.

Hae paikkaa hetimiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.