(Poistunut julkaisusta)

Pesijä elintarviketeollisuuteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019
Puhtaus ei ole puoli ruokaa, se on koko ateria. Elintarvikealalla hygienia on tuotantoprosessin keskiössä. Tämä on selvää myös kaikille ISS:n työntekijälle, jotka huolehtivat tuotantolaitteiden ja -tilojen puhtaudesta useassa suomalaisessa elintarvikealan yrityksessä.


Etsimme nyt PAINEPESIJÖITÄ asiakaskohteeseemme Mikkeliin.


Tehtävässä olet osa erikoistiimiä, joka vastaa asiakaskohteidemme pesuista käsi- ja konemenetelmin. Työskentely painottuu pääasiassa arkisin ilta- ja yöaikaan klo 22-06 välille, mutta töitä saattaa olla tarpeiden mukaan myös viikonloppuisin. Työsuhde on vakituinen ja työtunteja kertyy viikossa 25-37,5.


Me panostamme laatuun, emme määrään. Edellytämme kaikilta hakijoilta kiinnostusta haastaviin sekä monipuolisiin työtehtäviin ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Työssä onnistuminen edellyttää sinulta asiakaslähtöisyyttä, engalannin tai suomen kielen taitoa sekä hyvää kuntoa, sillä työ on fyysisesti raskasta.


ISS:n elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden puhtauspalveluihin sekä tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.


Kiinnostuitko? Jätä hakemus tehtävään jo tänään ja liity osaavien ammattilaisten joukkoon. Hakuaikaa 18.7.2019 asti ja työt alkavat sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -