(Poistunut julkaisusta)

Perustusten ja teräsrakenteiden suunnittelija
Vattenfall Services Nordic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2019

Asiakkaamme Vattenfall Services Nordic Oy laajentaa toimintaansa Suomessa ja haemme nyt Helsingin toimistolle voimajohtojen ja sähköasemien perustusten ja teräsrakenteiden suunnittelijaa.

Etsimme vastavalmistunutta tai opintojen loppusuoralla olevaa, esimerkiksi rakennustekniikan insinööriä. Työ sisältää voimajohtojen ja sähköasemien perustusten ja teräsrakenteiden suunnittelua ja osallistumista tarjouslaskentaan kokeneemman osaajan opastuksessa.

Sinulleko?

Sopivalla suunnittelijalla on työkokemusta alalta tai vastaavista projekteista pohjarakennetöissä tai infrarakentamisessa. Suomen ja englannin kielen taito on tärkeää, nimittäin suunnittelija tarvitsee molempia roolissaan. Eduksi luetaan erilaisten CAD-ohjelmien (AutoCAD, MicroStation) tuntemus. Suunnittelijan työ on vastuullinen ja rooli tarjoaa sopivasti myös vapautta. Tehtävässä on erittäin hyvät kehittymismahdollisuudet.

Vattenfall Services Nordic

Yrityskulttuurissa korostuu yrittäjähenkisyys, jossa avainkäsitteitä ovat luovuus, itsenäisyys ja tuloshakuisuus. Heillä työskennellään asiakaskeskeisesti tavoite- ja projektihakuisessa organisaatiossa.

Vattenfall Services Nordic Oy tarjoaa voimajohto- ja sähköasemaprojekteja 110-400 kV jännitetasoilla. Yritys toteuttaa suuria projekteja kokonaistoimituksina. Asiakkaita ovat kantaverkkoyhtiö, alueverkkoyhtiöt, jakeluverkkoyhtiöt, voiman tuottajat ja teollisuus.

Innostuitko?

Voisiko tässä olla seuraava askel urallasi? Mikäli tunnistit itseäsi ylläolevasta, tahdomme ehdottomasti tutustua sinuun ja osaamiseesi! Lähetä meille hakemukseksi ja CV:si mahdollisimman pian, niin päästään sopimaan mahdollisesta tapaamisesta. Toivomme hakemuksia viimeistään 15.3.2019 alla olevan linkin takaa.

Jos jokin asia jäi mietityttämään, ole rohkeasti yhteydessä, niin jutellaan lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Risto Pietilä. tel. +358 400 282 439.