Perusturvajohtaja
Kolarin kunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2020

Kolari on 3800 asukkaan kunta Tunturi-Lapissa, joka elää Ylläksen luontomatkailusta ja kasvaa luonnosta. Kolari tunnetaan tunturien, vapaana virtaavan Väylän ja lohen valtakuntana.

Etsimme joukkoomme perusturvajohtajaa jolla on avoin ja kehitysmyönteinen asenne, sekä valmiudet kehittää toimialaa. Perusturvajohtajan tehtävässä eduksi ovat hyvät keskustelu- ja yhteistyötaidot.

Perusturvajohtaja johtaa perusturvapalvelujen toimialaa, johon kuuluvat sosiaali- ja terveydenhuolto. Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja hyvä käytännön perehtyneisyys kunnallishallintoon.

Arvostamme laajaa näkemystä sosiaali- ja terveydenhuollosta, kokemusta esimiestehtävistä, henkilöstöjohtamisen taitoja, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehitysmyönteisyyttä.   

Valinnassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Viran palkkaus määräytyy KVTESin mukaan. Hakijat voivat esittää oman palkkatoivomuksensa. Virka täytetään toistaiseksi voimassa olevana 1.11.2020 lukien tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset pyydämme jättämään 21.8.2020 klo 12.00 mennessä sähköisesti kuntarekry.fi -sivuston kautta.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1370880
  • Tehtäväalue: Julkishallinto/järjestöt, Johtotehtävät
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kolari
  • Lisätietoja antaa: kunnanjohtaja Kristiina Tikkala puh. 044 374 4344, kunnanhallituksen puheenjohtaja Helena Kaikkonen-Tiensuu puh. 040 831 0305, hallintojohtaja Tiina Piirilä-Laiho puh. 040 489 5017