(Poistunut julkaisusta)

Perussiivoojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Kaipaatko sähinää ympärillesi etkä viihdy lainkaan aloillasi? Etsitkö merkityksellistä puuhaa loppuvuoden ratoksi? 

 

Mahtavaa, sillä etsimme nyt reippaaseen tiimiimme

 

SIIVOOJIA

 

osa-aikatyöhön Iisalmi-Kuopio -alueelle. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2019 loppuun saakka. Tässä tehtävässä pääset yhdessä työparisi kanssa huolehtimaan vaihtelevien ja monipuolisten tilojen puhtaanapidosta sekä perussiivouksista. Huolehdit tietysti samalla positiivisesta asiakaskokemuksesta! Työ on liikkuvaa ja vaihtelevaa, joten joustavuus kuuluu vahvasti työnkuvaan.

 

Aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus on toki plussaa, mutta ennen kaikkea arvostamme reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Odotamme hakijalta luotettavuutta, tarkkuutta sekä itseohjautuneisuutta. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön on ehdottomasti plussaa!

 

Eikö kuulostakin hyvältä? Kerro siis meille lisää itsestäsi ja täytä hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta! Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain hakulinkin kautta.