(Poistunut julkaisusta)

Perussiivoojia yövuoroon Helsinki- Vantaan lentoasemalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018

Pidätkö tiimityöstä? Oletko virkeimmilläsi yön pimeinä tunteina?


Etsimme nyt tarkkoja ja ammattitaitoisia PERUSSIIVOOJIA tiimiimme Helsinki-Vantaan lentoasemalle.


Meillä vastaat lentoaseman terminaalialueen asiakastilojen perussiivouksista, työtehtävät on monipuolisia ja vaihtelevia. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin yöaikaan klo 20–6, mutta vuoroja voi olla satunnaisesti myös viikonloppuisin ja päiväaikaan. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.


Viihdyt tehtävässäsi, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä kokemusta perussiivouksesta. Meillä saat myös hyvän ja kattavan perehdytyksen tehtäviisi. Sopeudut hyvin muuttuviin tilanteisiin etkä hämmenny kiireisinäkään aikoina. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa.
Laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan koulutus tai kokemuksella hankitut vastaavat taidot katsotaan eduksesi. Katsomme myös kokemuksen henkilönostimen käytöstä sekä koneajokortin eduksi. Tehtävään valituille tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsopimukselle. 


Meillä pääset työskentelemään tiimissä, jossa työskennellään aidosti hyvällä meiningillä. ISS tarjoaa lukuisia koulutus- ja kehitysmahdollisuuksia. Meillä viihdytään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi ja liity mahtavaan porukkaamme. Hakuaika päättyy 29.7.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan.ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.