(Poistunut julkaisusta)

Perussiivoojia pääkaupunkiseudulle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt reippaita ja toimeliaita PERUSSIIVOOJIA Pääkaupunkiseudulle.

Työtehtäviisi kuuluu perussiivoukset erilaisissa toimisto- ja porraskohteissa. Työsuhde on vakituinen ja työaika sijoittuu tehtäväksi pääasiassa arkisin ilta- ja aamuvuoroissa kello 6-23 välillä. Satunnaisesti työtä voi olla myös lauantaisin, viikkotuntien määrän vaihtelevan 30-37,5 tunnin välillä. Toivomme, että sinulla on alan koulutus sekä vähintään kahden vuoden työkokemus peruspesuista. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta. Työ tapahtuu erilaisissa kohteissa, joten B- luokan ajokortti on välttämätön. 

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 8.4.2018. ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -