(Poistunut julkaisusta)

Perussiivoojia Kuopion alueelle
L&T Siivous Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Kiinnostaako liikkuva työ, jossa päivät ovat monipuoliset ja työsi tulos merkityksellistä? Meitä on jo lähes 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen. Liity siis sinäkin remmiin mukaan ja tule meille tekemään siivoustyötä! Etsimme

 

PERUSPESIJÖITÄ

 

kokoaikatyöhön Kuopioon ja ympäryskuntiin. Peruspesijän tehtäviin kuuluu esimerkiksi erilaisten tilojen perusteellisia pesuja ja vahauksia, suursiivousta ja ikkunanpesua. Työkohteet vaihtelevat ympäri Pohjois-Savoa, joten työvuorot suunnitellaan aina sen hetkisten kohteiden mukaisesti. 

 

Perussiivoustiimimme tekee työtä hyvällä fiiliksellä ja takuuvarmalla laadulla sekä ammattitaidolla, mistä se on tunnettu. Meille tärkeintä on iloinen hymysi ja hyvä fiilis, jota levität ympärillesi. Emme etsi valmista pakettia, emmekä siis edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä – ennen kaikkea kiinnitämme huomiota motivaatioosi ja intoosi oppia. Tiimimme pitää sinusta hyvää huolta, ja perehdyttää sinut työn saloihin!

 

Lisäksi saat meiltä:

  • Täyden tuen sinun oman koulutus- ja urapolkusi rakentamiseen ja ammattitaitosi ylläpitämiseen talon sisällä
  • Esimiehesi pitää sinusta huolen sekä tukee päivittäisessä tekemisessä
  • Hyvät ja asianmukaiset työvälineet
  • Ison talon henkilöstöetuuksia mm. laajan työterveyshuollon, terveys- ja kulttuurietuudet sekä mahdollisuuden liittyä sairauskassaan

 

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.  

 

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo