(Poistunut julkaisusta)

Perussiivoojia kesätöihin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

L&T tarjoaa yli 1000 kesätyöpaikkaa eri tehtävissä ympäri Suomea ja siivouksen kesärekryt pyörähtävät käyntiin nyt! Kuljetko kotonakin imuri kainalossa ja pölyhuiska kädessä? Miksi et tulisi meille tienaamaan?

 

Etsimme vakituisten työntekijöidemme kesälomien tuuraajiksi reippaita ja ennakkoluulottomia

 

PERUSSIIVOOJIA Joensuun alueelle! 


Tehtävä pitää sisällään perussiivoustöitä, kuten lattioiden vahausta ja vahanpoistoja eri asiakaskohteissamme. Työaika voi vaihdella viikoittain, mutta pääsääntöisesti kesällä perussiivoustöissä tehdään täydet viikkotyötunnit 37,5 h/vko. Työtä tehdään sekä aamu- että iltavuoroissa työkohteesta riippuen.
 

Edellytämme kesätyöntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja itseohjautuvuutta. Aikaisempi työkokemus siivoustöistä muuallakin kuin kotona on toki plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä. Kyseessä on vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita sisältävä työ, joten toivomme sinulta suomen kielen riittävää taitoa.

Kerrothan hakemuksessasi mille ajanjaksolle olet hakemassa töitä ja mihin kellonaikoihin olet valmis työskentelemään.

 

Ilahduta meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! Lisätietoja rekrytointiprosessista ja kesätyöpaikoista saat yhteydenottolomakkeellamme.

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

Kahvitauolla -sarjassamme siivoojamme Arja kertoo työstään L&T:llä

Check out what Arif thinks of working at L&T as a cleaner