(Poistunut julkaisusta)

Perussiivoojia Helsinki- Vantaan lentoasemalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2018
Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Pidätkö tarkkuutta vaativasta tiimityöstä? Nautitko yötyöstä? 

Etsimme nyt tarkkoja ja ammattitaitoisia PERUSSIIVOOJIA tiimiimme Helsinki-Vantaan lentoasemalle. 

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat lentoaseman terminaalialueen asiakastilojen perussiivouksista, työtehtävät on monipuolisia ja vaihtelevia. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin yöaikaan klo 20– 6, mutta vuoroja voi olla satunnaisesti myös viikonloppuisin ja päiväaikaan. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Viihdyt tehtävässäsi, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä kokemusta perussiivouksesta. Meillä saat myös hyvän ja kattavan perehdytyksen tehtäviisi. Sopeudut hyvin muuttuviin tilanteisiin eikä hymysi hyydy kiireisinäkään aikoina. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa.
Laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan koulutus tai kokemuksella hankitut vastaavat taidot katsotaan eduksesi. Katsomme myös nostimenkäyttöluvan/-koulutuksen sekä koneajokortin eduksi. Tehtävään valituille tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka tulee läpäistä ennen kuin työt voivat alkaa. 

Meillä pääset työskentelemään osana huipputiimiä, menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. ISS tarjoaa lukuisia koulutus- ja kehitysmahdollisuuksia. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. 

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 25.3.2018, mutta paikat täytetään HETI etsimiemme henkilöiden löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa.
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/  

- ISS on savuton työpaikka -