(Poistunut julkaisusta)

Perussiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivia

 

PERUSSIIVOOJIA
 
LAHTEEN kokoaikaiseen työhön. Tehtävä pitää sisällään perussiivoustöitä, kuten ikkunoiden pesua, lattioiden vahausta ja vahanpoistoja erilasissa asiakaskohteissamme. Asiakaskohteita ovat esimerkiksi tehtaat, kaupat, myymälät ja majoituskohteet. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7-15, toisinaan työaika voi kuitenkin vaihdella klo 6-18 välillä. Joskus kohteen niin vaatiessa, rehkimme myös iltaisin tai jopa viikonloppuisin. 

 

Toivomme sinulta aikaisempaa siivouskokemusta, mutta ennen kaikkea arvostamme positiivista asennetta työhön ja halua oppia uutta. Alan perus- tai ammattitutkinto, perussiivouskokemus ja koneiden käyttökokemus katsotaan eduksi. Eikä joustavuudesta ja asiakaspalvelutaidoista haittaakaan ole!

 

Tarjoamme monipuolisen ja liikkuvan työn osana hyvää työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.

 

Mikäli kiinnostuit, täytäthän hakemuksen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomaathan, että emme huomioi sähköpostilla saapuneita hakemuksia.