(Poistunut julkaisusta)

Perussiivooja/ tuuraaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2018

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme tiimiimme reipasta ja toimeentarttuvaa

PERUSSIIVOOJAA / TUURAAJAA

Kuopioon. Työ pitää sisällään perussiivoustöitä, kuten ikkunoiden pesua, lattioiden vahausta ja vahanpoistoja eri asiakaskohteissamme. Lisäksi työskentelet luottopakkina, joka häärää siellä missä milloinkin tarvitaan. Sinulla ei siis ole omaa vakituista työmaata, vaan liikut ympäri ämpäri Kuopion aluetta paikaten sairas- ja vuosilomapoissaoloja. Tarvittaessa töihin kutsuttavana siivoojana työajat ja viikkotuntimäärä vaihtelevat tilanteen ja tarpeen mukaan.

Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Lisäksi toivomme ripauksen joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Hakijoilta edellytetään riittävää suomen kielen taitoa. Työn liikkuvuuden vuoksi ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen ja liikkuvan työn osana hyvää työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.

Mikäli kiinnostuit, täytäthän hakemuksen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.