(Poistunut julkaisusta)

Perussiivooja teollisuusympäristöön Kilpilahteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Pidätkö voimaa vaativasta itsenäisestä työstä? 

Etsimme nyt 
PERUSSIIVOOJAA
Porvoon Kilpilahteen.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta peruspesuista, erinomaista fyysistä kuntoa sekä suomen kielen taitoa. Ajokortti ei ole tehtävässä välttämätön, mutta kohteen sijainnin takia B-ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on etua. Työturvallisuuskortin katsomme eduksesi. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 


Tarjoamme sinulle kokopäiväisen ja vakituisen työn vauhdikkaassa teollisuuskohteessa. 


Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 28.2.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -