(Poistunut julkaisusta)

Perussiivooja/ sijainen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Eikö työ näyttöpäätteen ääressä kiinnosta? Tule meille tekemään liikkuvaa työtä! Etsimme tiimiimme lisävahvistukseksi

PERUSSIIVOOJAA

Ouluun. Työ pitää sisällään perussiivoustöitä, kuten ikkunoiden pesua, lattioiden vahausta ja vahanpoistoja sekä rakennusten loppusiivouksia eri asiakaskohteissamme. Lisäksi työskentelet luottopakkina, joka häärää siellä missä milloinkin tarvitaan. Sinulla ei siis ole omaa vakituista työmaata, vaan liikut ympäri ämpäri Oulun aluetta paikaten sairas- ja vuosilomapoissaoloja. Tarvittaessa töihin kutsuttavana siivoojana työajat ja viikkotuntimäärä vaihtelevat tilanteen ja tarpeen mukaan.

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat!

Tarjoamme monipuolisen ja liikkuvan työn osana hyvää työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laadithan hakemuksesi nopeasti. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi