Perussiivooja Rovaniemelle
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2021

Kiinnostaako liikkuva työ, jossa päivät ovat monipuoliset ja työsi tulos merkityksellistä? Meitä on jo lähes 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen. Liity siis sinäkin remmiin mukaan ja tule meille tekemään siivoustyötä! Etsimme

 

PERUSSIIVOOJAA ROVANIEMELLE

 

Perussiivoojan tehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia, sekä tiimi aivan timanttinen! Tehtäviisi kuuluu huolehtia asiakaskohteemme toimitilojen päivittäisestä puhtaanapidosta sekä peruspesuista. Työaika on kokoaikainen ja vakituinen 37,5h/vko! Työaika ajoittuu viikolle ja satunnaisesti iltaan sekä viikonloppuihin. Tämä pesti sopii siis sinulle, jolta löytyy joustavuutta ja mukautumiskykyä monipuolisiin tehtäviin ja vaihtuvaan työaikaan - näissä tehtävissä ei takuulla tule tylsää!

 

Meille erityisen tärkeää on iloinen hymysi ja positiivinen asenteesi, jota levität ympärillesi. Arvostamme työntekijöissämme itseohjautuvuutta sekä luotettavuutta. Kokemus siivoustyöstä on eduksi, mutta ennen kaikkea kiinnitämme huomiota motivaatioosi ja intoosi oppia. Tiimimme pitää sinusta hyvää huolta, ja perehdyttää sinut työn saloihin. B-ajokortti on edellytys tähän tehtävään.

 

Miksi sinun kannattaisi liittyä porukkaamme? Meillä L&T:llä pääset tekemään kiertotaloutta käytännössä, jonka lisäksi ilahdutat työlläsi tilojen käyttäjiä päivittäin. Me myös tuemme ja avustamme sinua oman urapolkusi kehittämisessä omien toiveidesi puitteissa!  Palkkauksessa noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja ison taloon etuuksiin kuuluu myös paljon hyvinvointi-, terveys- ja liikuntaetuja, jotta voit nauttia elämästä myös työn ulkopuolella.

 

Kolahtiko? Älä aikaile hakemuksen jättämisessä, nappaamme hyvät tyypit riveihimme heti!

 

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, niihin vastaa mielellään ma-pe klo 8.00-16.00 Palvelumestari Roosa Vaarala : 050385792 / roosa.vaarala@lassila-tikanoja.fi ja Teija Karvo: +3585044224477 / teija.karvo@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.  

 

 Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1528908
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: LT LT
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Rovaniemi