(Poistunut julkaisusta)

Peruspesutaitoisia siivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!


Etsimme nyt ammattitaitoisia ja kokeneita PERUSPESUTAITOISIA SIIVOOJIA liikkuvaan työhön Porvoon ja pääkaupunkiseudun alueelle. 


Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva. Työtä tehdään 3-vuorotyönä, joten edellytämme mahdollisuutta työskennellä joustavasti työvuorolistan mukaisesti kaikissa vuoroissa. Toivomme, että sinulla on jo useamman vuoden työkokemus siivousalan töistä. Puhdistusalan koulutus sekä työturvallisuuskortti katsomme eduksesi.


Työskentelet yhdessä tiimin kanssa kohteissa, joissa liikkuville tehdään turvallisuusselvitykset, joten nuhteeton tausta on välttämättömyys. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, suomen kielen taitoa sekä ajokorttia työn liikkuvuuden vuoksi. Nautitko työstä, jossa sinä ja tiimisi näette nopeasti laadukkaan työnne tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 18.2.2018. Työ alkaa maaliskuussa 2018.
ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -