Peruspesutaitoinen siivooja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2021

Etsitkö säännöllistä työtä tilojen puhtaanapidon parista? Oletko oma-aloitteinen ja kaipaat aamuihin painottuvaa työtä? Tule mukaan joukkoomme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!


Haemme PERUSPESUTAITOISIA SIIVOOJIA kokoaikaisiin sekä osa-aikaisiin työsuhteisiin Kuopioon. Työaika on ma – pe klo 6 – 14 ja voit työskennellä joko osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti. Kerrothan hakemuksessasi kummasta olet kiinnostunut. Työssäsi vastaat peruspesujen lisäksi myös ylläpitosiivouksesta erilaisissa kohteissa.


Tässä tehtävässä edellytämme aikaisempaa kokemusta peruspesuista kuten lattiavahauksista. Edellytämme myös kokemusta lattianhoito, - ja yhdistelmäkoneiden käytöstä. Puhdistuspalvelualan koulutuksen katsomme eduksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä. Katsomme eduksi suoritetun työturvallisuuskortin.


Meillä pääset työskentelemään monipuolisessa ja kannustavassa työympäristössä! Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja mahdollistamme käyttöösi aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet. ISS Palvelut tukee urakehitystä ja kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään ammattitaitoaan koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.


Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa! Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi jo tänään. Hakuaika päättyy 9.5.2021


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot