(Poistunut julkaisusta)

Peruspesutaitoinen siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2020

Haluatko tehdä asiakkaittesi arjesta sujuvampaa? Pidätkö reipastahtisesta, fyysisestä työstä?


Etsimme peruspesutaitoista SIIVOOJAA tuurauksiin Porvoo – Loviisa alueelle.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu perussiivoukset sekä muut tuuraukset mm. ylläpitosiivouksen parissa useassa eri kohteessa Porvoon ja Loviisan alueilla. Työ on osa-aikainen ja työvuorot ovat arkisin 6.00 – 22.00 välillä. Tunnit vaihtelevat päivittäin ja viikossa tunteja kertyy n. 10 – 30h. Satunnaiset viikonloppuvuorot ovat mahdollisia, joten toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Työ alkaa mahdollisimman pian ja työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva. Työ sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijalle tai lisäansioita haluavalle.


Tehtävässä menestyäksesi sinun tulee olla oma-aloitteinen, itsenäiseen työhön pystyvä ja motivoitunut. Olet aidosti kiinnostunut alasta ja haluat palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Edellytämme aikaisempaa kokemusta perussiivouksista, alan koulutuksen katsomme eduksi. Kohteiden sijainnin vuoksi, tehtävä edellyttää B-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Lisäksi tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.

Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme tarjota mahdollisuuden henkilökohtaiseen urakehitykseen huomioimalla myös elämäntilanteesi. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 8.9.2020.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja
työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -