(Poistunut julkaisusta)

Peruspesutaitoinen siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Pidätkö fyysisestä työstä ja haluat nähdä kätesi jäljen? Viihdytkö itsenäisessä työssä?


Etsimme peruspesutaitoista Siivoojaa Kuopioon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu eri asiakaskohteidemme ylläpitosiivous sekä peruspesut Kuopion alueella. Työtä on kokopäivätyötä ja vuorot sijoittuvat arkipäiviin 6 – 16 välille. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla työkokemusta peruspesuista kuten lattioiden vahauksista sekä yhdistelmäkoneen ja lattiakoneen käytöstä. Alan koulutuksen katsomme eduksi. Olet aidosti kiinnostunut alasta, sinulla on itsenäinen työote, halu tehdä töitä ja kasvaa alan ammattilaiseksi.

Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.

Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity manioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 8.12.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka –